Takoyaki och Bali



Sitter just nu vid gaten och väntar på att kliva på planet till Bali. Börjar bli ganska hemma på sånt här nu, är inte alls särskilt nervös över att klara det praktiska med resande längre. På bilderna ser ni en av de nya matupplevelserna jag fått i Kuala Lumpur, Chis och Don älskade att prova nya saker och här har ni alltså Takoyaki. Det är japanska ris-/lökbollar som stekts i en smet med valfri fyllning (räkor för min del) och sedan toppats med majonäs och bonitoflingor. Tokgott!
Jag och Elisabeth har även hunnit med att bli stammisar på ett indiskt kök som säljer Masala Thosai för sex kronor. Det är ett bröd med fyllning som doppas i olika currys och har fått utgöra min middag för nästan varenda dag den senaste veckan. Igår möttes jag i dörren av frågan: "One masala thosai and one masala tea?", de kan alltså min beställning utantill numera. Tur att jag försvinner i två veckor så att de får en chans att glömma bort mig, haha.

Trackback